Warning: include(1): failed to open stream: No such file or directory in /home/tcfryslan/public_html/includes/framework.php on line 24

Warning: include(1): failed to open stream: No such file or directory in /home/tcfryslan/public_html/includes/framework.php on line 24

Warning: include(): Failed opening '1' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php56/usr/share/pear:/opt/alt/php56/usr/share/php') in /home/tcfryslan/public_html/includes/framework.php on line 24
Diensten
 • diensten

Diensten

Ons product omvat o.a. de inzet van landelijk bevoegde verkeersregelaars en diverse motarddiensten.

Verkeersregelaars:
We zijn ervaren en landelijk bevoegde verkeersregelaars. Wij zijn in staat de verkeersstromen rond uw evenement adequaat te regelen, zijn communicatief vaardig, vriendelijk en duidelijk en vormen hiermee het visitekaartje van uw evenement.

Motarddiensten:
Onze verkeersregelaars rijden motor. Hierdoor zijn zij –ook bij grote drukte- snel ter plaatse. De aanwezigheid van verkeersregelaars op motoren heeft een hoge attentiewaarde. Dit verhoogt de veiligheid. Het is onze specialiteit om dynamische evenementen door het verkeer te begeleiden. Denk hierbij aan loop-, wieler- en skeelerwedstrijden of rondritten zoals die met oude legervoertuigen van Keep them rollin’. 

We vervoeren graag juryleden, persmedewerkers of organisatieleden tijdens uw evenement. Uw medewerkers zijn zo op het parcours zichtbaar aanwezig, toegankelijk en zien uit de eerste hand hoe alles reilt en zeilt.

Verkeersplan: We denken graag met u mee bij de totstandkoming van uw verkeersplan en geven op basis van onze ervaring adviezen. Hiermee wordt uw plan aan de praktijk getoetst en worden onnodige problemen voorkomen.

Instructie en begeleiding:
Ook de instructie en begeleiding van uw evenementenregelaars is bij ons in goede handen. In de praktijk blijkt alleen het volgen van de verplichte E-learning module niet altijd voldoende om met vertrouwen het verkeer te regelen. Een extra instructie en begeleiding tijdens het evenement zijn dan sleutels om dit te optimaliseren.

Wij staan voor

 • Veiligheid
 • Duidelijkheid
 • Vriendelijkheid
 • Enthousiasme
 • Afspraak is afspraak

Contact

 • Ype Poortingawei 13
  8915 KE Leeuwarden
 • Secretaris: 06-53384908
 • stichtingtcfryslan@gmail.com

Ons gebied

Waar-aan-het-werk